ROYALUXS

Villa Veronique - Vaša oaza za savršeni odmor

VELIČINA do 96m2

Pogled na more

Bazen

Reception

Plaža 200m

Izleti i putovanja

Doživite luksuz

Royaluxs Villa Veronique ima sve što treba da Vas obori sa nogu. Predivni i luksuzni apartmani sa pogledom na jadransko more, konforne sobe, privatna terasa sa bazenom i jacuzzijem, privatno sunčalište sa predivnivnim pogledom, te recepcija koja je u sklopu objekta. Vila Veronique nudi oazu za savršeni odmor. 

Royaluxs Villa Veronique

Savršeni položaj

Villa Veronique debitira u 2019. turističkoj sezoni i spremna je da Vas obori s nogu. Sastoji se od sedam apartmana s predivnim pogledom na more, a zahvaljujući svojoj lokaciji izvan središta grada, prava je mediteranska oaza mira. Bez obzira jeste li u potrazi za malo luksuza ili ljubitelj zelenila i morskog plavetnila, Villa Veronique pravi je izbor za savršeni godišnji odmor po Vašoj mjeri.

Privatni bazen i jacuzzi

Royaluxs Villa Veronique Vam nudi i besplatnu uslugu korištenja bazena i jacuzzija koji su smješteni na predivnom sunčalištu u dvorištu Ville.

DOŽIVITE SVOJ SVRŠENI ODMOR

Sastoji se od sedam ekskluzivnih novih apartmana, koji će Vam omogućiti sve što Vam je potrebno za miran i ugodan odmor.
Royaluxs Villas
Royaluxs Villas

Savor Your Next Holiday

ROYALUXS

Kao i mnoge druge stranice, naša stranica može koristiti “kolačiće” i druge tehnologije koje nam pomažu da isporučimo specifičan sadržaj prema Vašim interesima, obradimo vaše rezervacije ili upite, i/ili analiziramo Vaš uzorak posjeta stranicama. Politika privatnosti