ROYALUXS

Villa Chiara - Vaša oaza za savršeni odmor

VELIČINA do 120m2

Pogled na more

Bazen

Reception

Plaža 400m

Izleti i putovanja

Doživite luksuz

Royaluxs Villa Marija vam nudi oazu za savršeni odmor. Predivne i konforne sobe sa pogledom na more.

Savršeni položaj

Vila Chiara Vaš je savršen odabir ukoliko i na godišnjem odmoru želite uživati u komforu vlastitog doma.  Smještena je u Dramlju, turističkom mjestu koje uz Crikvenicu čini srce Crikveničke rivijere. Crikvenička rivijera bogata je brojnim zabavnim sadržajima, ali Vila Chiara Vam istovremeno pruža mirno utočište za odmor. Možete se u potpunosti opustiti na plaži, uz kristalno čisto more, te uživati u društvu Vaših najmilijih. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ima dvije spavaće sobe, a može ugostiti do šest osoba. U prizemlju se nalazi terasa s dječjim igralištem, hodnik, kupaona, dnevni boravak i kuhinja otvorenog tlocrta i balkon. U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje. Kuhinja i dnevni boravak klimatizirani su. Na katu se nalaze spavaće sobe, kupaonica i balkon. Obje spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom. U dvorištu Ville nalazi se Predivno sunčalište sa privatnim bazenom, te roštiljem.

Villa Chiara savršen je smještaj za Vašu obitelj.

Privatni bazen i jacuzzi

Royaluxs Villa Marija Vam nudi i besplatnu uslugu korištenja bazena i predivnog sunčalište koji su smješteni u dvorištu Ville.

DOŽIVITE SVOJ SVRŠENI ODMOR

Sastoji se od dvije ekskluzivnih novo uređene kuće, koje će Vam omogućiti sve što Vam je potrebno za miran i ugodan obiteljski odmor
Royaluxs Villas
Royaluxs Villas

Savor Your Next Holiday

ROYALUXS